Uusia kuvioita veto- ja pitovoimaan!

Tänään on Tanja Häyrysen viimeinen työpäivä meidän veto- ja pitovoimainen Lappi -esiselvityshankkeessa. Hankkeessa jatkaa edelleen Henna Illikainen ja työpariksi Henna saa Marianne Kuisman.

Tanjan terveiset

Kiitos kaikille yhteistyöstä veto- ja pitovoimatyön tiimoilta. Tämä reilu puoli vuotta on ollut erittäin opettavainen ja silmiä avaava aika. Jatkan veto- ja pitovoiman vahvistamista omalta osaltani jatkossa Tervolan yhteistoiminta-alueen Maaseutupäällikkönä 1.9.2020. Jatketaan kaikki töitä omalta osaltamme, että saamme myös tulevaisuudessa lisää osaavia tekijöitä Lappiin näihin ainutlaatuisiin arktisiin oloihin ja yhteisölliseen toimintaan. Olen nähnyt, että meillä on suuri potentiaali meidän lappilaisissa oppilaitoksissa tuottaa kovan luokan osaajia yhteistyössä timanttisten yritysten ja yhteistyökumppaneiden tuella. Jokaisen työpanos on tärkeä, joten pidetään lippu korkealla! Voimme luottaa siihen, että asiat järjestyvät tavalla tai toisella kovan työn tuloksena.

Tänään meillä oli läksiäisjuhlat Lapin liitolla ja siellä totesin tämän: kun jatkamme uuden oppimista myös muilta kysymisen muodossa, elämä on aina rikkaampaa. Ei ole aikaa, jolloin olisimme liian vanhoja esittämään kysymyksiä ja kyseenalaistamaan opittuja asioita. Kehittyminen ja kehittäminen lähtee meistä jokaisesta. Jos jotain jäi mielenpäälle niin minuun saa aina yhteyden sosiaalisen median ihmeellisestä maailmasta ja viestiä voi aina laittaa.

On ollut ilo jättää omat tiedot Mariannelle, ja tämän viikon tutustumisen jälkeen voin sanoa, että jäätte todella osaaviin ja hyviin käsiin – olkaa siis yhteydessä!

Kiitos kaikille. Seuraavat haasteet odottavat.

Mariannen esittäytyminen

Olen Turusta kotoisin ja asunut Rovaniemellä yhteensä 8 vuotta. Olen palaamassa perhevapaiden jälkeen työn sarkaan ja kovin innostunut uudesta tehtävästä Lapin veto- ja pitovoimahankkeen koordinaattorina. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden kandidaatti (sosiologia) ja viittä vaille valmis maisteri Lapin yliopistosta. Viime vuosien aikana olen päivittänyt myös osaamistani Palvelumuotoilun parissa. Olen toiminut aiemmin kehittämis- ja suunnittelutehtävissä matkailun parissa, tutkimustehtävissä Lapin yliopistolla, markkinointi- ja myyntitehtävissä sekä viestinnän parissa useammassakin eri projektissa. Lapin aluekehittäminen, kuntalaisten hyvinvointi ja toimivien palveluiden luominen ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-ajalla viihdyn luonnossa perheen kanssa retkeillen ja lasketellen. Pidän hyvistä kirjoista, ruuasta ja kodin sisustamisesta.

Minut saa kiinni sähköpostitse: marianne.kuisma@lapinliitto.fi ja puhelimitse Tanjan vanhasta numerosta: 040 594 2775

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: