Ilmianna meille hankkeesi, joka kehittää Lapin veto- ja pitovoimaa!

Tässä Lapin liiton koordinoimassa veto- ja pitovoimahankkeessa yksi tärkeimmistä tehtävistämme on kehittää maakuntamme veto- ja pitovoimaa yhdessä muiden hankkeiden kanssa. Lapissa on käynnissä useita, jopa useita kymmeniä hankkeita, joissa kunnat, oppilaitokset ja muut tekijät ovat lähteneet hankkeiden avulla kehittämään Lapin veto- ja pitovoimaa. Olemme selvittäneet näitä hankkeita ensimmäisen kerran jo keväällä 2020, kun keräsimme hankkeita yhteen hankekartoitukseen. Hankekartoituksen tavoite on luoda reittikartta Lapin veto- ja pitovoiman kehittämiselle tulevaisuudessa, yhdessä kuntien tekemän päivittäisen veto- ja pitovoimatyön kanssa.

Kevään hankekartoituksessa saimme tietoja yli kolmestakymmenestä erilaisesta hankkeesta, jotka on koottu yhteen hankekartoitukseemme. Kaikkia hankkeita emme varmastikaan saaneet kerättyä ensimmäisellä kierroksella, sillä kevään jälkeen on aloittanut monia uusia, innostavia hankkeita. Osa hankkeista on vasta suunnitteilla ja niitä lähdetään hakemaan tämän syksyn aikaan EAKR- ja ESR-hankehauissa.

Olemme lähestyneet eri hanketahoja monipuolisesti jälleen sähköpostitse, mutta kaikkia yhteistyötahoja emme varmasti ole siltikään tavoittaneet, sillä maakuntamme on suuria ja tekijöitä on paljon.

Joten siksi olisikin tärkeää, että jos sinulla on tietoa jostakin käynnissä olevasta Lapin veto- ja pitovoimahankkeesta, tai jos vedät itse tällaista hanketta, niin ilmiantaisit sen nyt meille!

Hankekartoituksen kysymyksiin vastaaminen ei vie kuin hetken ja vastaukset löytyvät käytännössä hankesuunnitelmistanne.  

KYSYMYKSET HANKKEILLE

Hankkeen nimi
Toteutusaika
Organisaatio
Rahoittaja
Kohderyhmä
Mitä hankkeessa on tarkoitus tehdä?
Mitä hankkeessa on jo tehty?
Mitä on muuttunut Lapissa tämän hankkeen aloittamisen jälkeen?
Mitä teemaa hanke koskettaa Lapin veto- ja pitovoimassa? Learning, Landing, Living?
Muuta sovittua ja pohdittua tai viestiä esiselvityshankkeelle

Tiedot hankkeista voit lähettää suoraan koordinaattorillemme osoitteeseen marianne.kuisma@lapinliitto.fi

Jakakaa tätä postausta ahkerasti eteenpäin mahdollisimman moneen organisaatioon ja mahdollisimman monelle tekijälle! Mitä enemmän tietoa meillä on Lapin veto- ja pitovoiman kehittämisestä, sitä paremman reittikartan voimme yhdessä luoda maakunnan tulevaisuuden suunnittelua varten. Jos teillä tulee mitään kysyttävää liittyen tekemäämme hankekartoitukseen tai tähän esiselvityshankkeeseen, niin yhteyttä saa ja pitää ottaa!

#tehemäyhessä Henna Illikainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: